Prezoane – Kit de montaj

 

CE SUNT PREZOANELE
Prezoanele, sau bolțurile sunt folosite la schimbarea sistemului de prindere. Împreună cu piulitele, bolțurile sau prezoanele sunt folosite la prinderea roților de butuc.

CE PREZOANE FOLOSIM
M12x1,5 L=45
M12x1,25 L=45
M14x1,5 L=45
AiSi ½ UNF L=45

UNDE SUNT ÎNTÂLNITE
Sunt folosite în special la mașinile japoneze (Toyota, Lexus, Nissan, etc.), dar și la cele americane (Jeep, Ford, etc.). Tipul bolțului variază de la o marca la altă.

Bolțurile sau prezoanele mai sunt folosite și în kitul de montaj pentru flansele noastre pentru câteva categorii de autoturisme și SUV-uri.

CE CONȚINE KITUL DE MONTAJ
Kitul de montaj pe care îl oferim clienților care achiziționează flanșele noastre fie de ecartament, fie de adaptare conține bolțuri și piulițe, sau șuruburi si insertii, după caz.

DE UNDE STIU CE PREZOANE AM
Dacă flanșele sunt achiziționate de la noi, noi vă putem indica ce prezoane am folosit pentru kitul de montaj.


Dacă bolțurile originale care sunt prinse pe butuc s-au rupt și aveți nevoie de altele, vă putem face bolțuri la comandă, singură condiție este să demontați un bolț, și să-l măsurați (diametrul peste randalină , lungimea părții randalinate și lungimea părții filetate).


flanse alsteel, distantiere alsteel, distantiere aluminiu, flanse aluminiu, distantiere cluj, flanse cluj, flanse aluminiu cluj, distantiere aluminiu cluj
flanse alsteel, distantiere alsteel, distantiere aluminiu, flanse aluminiu, distantiere cluj, flanse cluj, flanse aluminiu cluj, distantiere aluminiu cluj
 Posted by at 21:09