Despre noi

 

DE CE NOI?
Din 1996 producem la un înalt standard de calitate pe utilaje CNC, flanse și distantiere pentru autovehicule de teren, SUV-uri si turisme USA cu piața în Europa Vestică.

Începând cu anul 2005 am prospectat piața românească cu produsele noastre, lărgind totodată și aria de produse prin includerea în programul de fabricație a distanțierelor și flanșelor pentru autoturisme și ATV-uri.

DESPRE PRODUSELE NOASTRE
Produsele noastre pentru ecartament, prin metodele de fixare și montare pe butucul original al autovehiculelor, oferă un înalt grad de concentricitate și rulare în condiții de maximă siguranță.

Din producția noastră de distanțiere și flanșe de ecartament peste 150.000 de bucăți au fost comercializate pe piața vestică iar cca. 1500 bucăți pe piața internă.

Printr-o permanentă dezvoltare a sistemelor de distanțiere și flanșe auto, precum și printr-o preocupare și adaptare la nou, în acest moment putem oferi clienților noștri flanșe și distanțiere de ecartament pentru toate tipurile de autovehicule de teren, SUV-uri și foarte multe din tipurile de autoturisme europene sau turisme americane.

CERTIFICARI
Suntem certificați ISO 9001 prin URS UKAS ca și producători, ceea ce garantează constant calitatea la un nivel ridicat.

flanse alsteel, distantiere alsteel, distantiere aluminiu, flanse aluminiu, distantiere cluj, flanse cluj, flanse aluminiu cluj, distantiere aluminiu cluj
certificare