Despre noi

porsche-911-4166799_1920

Istoric Alsteel

Din 1996 producem la un înalt standard de calitate pe utilaje CNC, flanse și distantiere pentru autovehicule de teren, SUV-uri si turisme USA cu piața în Europa VesticăÎncepând cu anul 2005 am prospectat piața românească cu produsele noastre, lărgind totodată și aria de produse prin includerea în programul de fabricație a distanțierelor și flanșelor pentru autoturisme și ATV-uri.

Ce oferim clientilor ?

Oferim consiliere gratuita in vederea echiparii optime a unui model de autovehicul, cu flansele sau distantierele potrivite; preturile sunt foarte competitive si corecteOferim garantia calitatii,  pentru a nu va expune accidentelor cauzate de pierderea unei roti sau fisurarii / spargerii uneia dintre flanse.

Despre produsele Alsteel

Produsele noastre pentru ecartament, prin metodele de fixare și montare pe butucul original al autovehiculelor, oferă un înalt grad de concentricitate și rulare în condiții de maximă siguranțăDin producția noastră de distanțiere și flanșe de ecartament peste 150.000 de bucăți au fost comercializate pe piața vestică iar cca. 2500 bucăți pe piața internă.