Șuruburi de prindere – Flanșe / Distanțiere

mercedes-suruburi

 Tipuri de suruburi si kit-uri de montaj 

Folosite la sistemul de prindere al rotilor, acestea pot fi de doua tipuri: cu raza ( ex. VW, MERCEDES, etc) si cu con (ex.BMW, etc). Pot avea cap HEX 17 sau 19.
Kitul de montaj pe care îl oferim clienților care achiziționează flanse Alsteel sau distantiere Alsteel, conține și șuruburile de prindere. Astfel încât, pentru distanțiere simple oferim șuruburi mai lungi, iar pentru flanșele cu prindere dublă, șuruburile de fixare ale flanșei pe butucul mașinii.

 Masuri de siguranta ! 

Slabirea suruburuilor  sau pierderea rotilor depind de cativa factori printre care: conicitatea incorecta a surubului pe janta, forta de strangere prea mica a surubului (datorita vibratiilor rotii, suruburile se pot forfeca) , forta prea mare de strangere a surubului (datorita strangerii exagerate se poate deteriora pasul filetului) , rugina, vaselina sau pur si simplu uzura surubului. Dupa 10 desfaceri si strangeri consecutive, materialul isi pierde proprietatile originale, de aceea chiar daca uzura nu este vizibila pe surub este recomandat inlocuirea acestora cu suruburi noi.

De asemeni, puteti studia instructiunile de montaj aici.

suruburi cu con