Flanșe auto de ecartament – Alsteel

 Cand aveti nevoie de flanse?

Atunci când ET-ul jantei este prea mare,  iar diferenta nu se poate corecta cu distantiere, flanșele de ecartament sunt soluția perfectă pentru dumneavoastră. Fie pentru OFF-ROAD fie pentru STREET, flansele  oferă o stabilitate și manevrabilitate îmbunătățităAlături de flanșele de ecartament se oferă și kit de montaj, care este format din inserție + șurub (pentru montarea flanșei pe butucul mașinii) sau bolț și piuliță (în cazul în care mașina vine echipată din fabrică cu bolțuri. ex. Ford, Nissan, etc).
Ele se produc în grosimi de la 16-60 mm, toate cu centrarea jantelor pe flanșa. Prinderea flanșelor se realizează direct pe butucul autoturismului iar fixarea jantelor se face pe flanșă. 

 

Ce ofera si cum se masoara?

Flanșele de ecartament rămân cu prinderea originală de pe butucul mașinii.Pentru indicarea grosimii flanselor în momentul comenzii, este indicat să măsurați cu o riglă din balonajul cauciucului până în marginea aripii, scăzând 5mm. Prin setul de flanse putem obtine o tinuta sport, o adaptabilitate ridicata la viraje, posibilitatea de combinare si a altor sisteme de prindere dar si un aspect exterior imbunatatit.

 

Pentru flansele de ecartament, cu grosimea de 20 mm, se va avea grija la instructiunile de montaj.
Pentru autovehicule cu prinderea rotii cu piulita, prezonul butucului trebuie scurtat 2-3 mm
Pentru autovehiculele cu prinderea rotii cu surub, surubul rotii trebuie scurtat cu 2-5 mm;